Ytfräsning när lilla ladan blir gäststuga

Hejsan på er

Vi har haft en liten lada som vi ska göra om till en gäststuga så nu ska vi börja med att ta hjälp av en firma som utför ytfräsning på betongen så att golvet blir fint, fräscht och jämnt. Efter de har gjort ytfräsning så ska vi ju lägga golv där inne och även isolera och allt sådant. Men eftersom golvet är ganska ruffigt, smutsigt och slitet så kan man alltså göra ytfräsning. Ofta räcker det för att få bort den slitna ytan och komma ner till fin betong. Man lär ju sig alltid så mycket när man renoverar tycker jag vilket är väldigt roligt.

Eftersom vi har ett garage redan och inte några djur så kändes det som en bra idé att bygga om den lilla ladan till gäststuga. Jag tror det kommer blir väldigt fint och bra, vi ska behålla synliga bjälkar i taket vilket jag älskar. Men om man då har gäster så har de fortfarande sitt eget lilla krypin utan att man ska behöva ha upp bäddmadrasser eller att någon får sova på soffan, det här blir så mycket bättre. Vill man sen så kan man ju hyra ut det och typ erbjuda nåt enklare b&b, men det får vi se om vi gör.

?När barnen blir större kan ju de ha det som ett ställe att umgås på och få vara lite mer ifred. Jag har sparat så mycket bilder på hur jag vill göra iordning där inne men det tar ju ett tag till innan vi har kommit så långt. Vi gör en hel del själva men när det gäller ytfräsning så låter vi en firma göra det för de har ju rätt redskap för det. Sen får vi en del hjälp med själva bygget av ett par vänner som tycker det är roligt, vi brukar hjälpas åt med varandras olika projekt. Ha nu en underbar dag!

Du gillar kanske också...