Husbygge i Borlänge

God dag bloggen! Välkommen till ännu ett inlägg och den här gången kommer det fortfarande att handla om min nyproduktion i Borlänge. Vi är inne på tredje veckan och nu börjar man se att det faktiskt liknar ett hus, det har gått väldigt fort och förhoppningsvis är vi klara innan semestern börjar. En nyproduktion är verkligen en stor process som kräver ett väldigt omfattande arbete så jag håller inne lite med mina förhoppningar, det sista jag vill göra är att stressa hantverkarna. Det är viktigare att allting blir korrekt utfört istället för att det blir klart fort. För tillfället bor jag hos min lillebror i Borlänge och det var inte igår som man delade tak med honom kan jag säga, jag kan inte heller påstå att jag saknar det även om vi hade många roliga stunder under vår barndom. På den tiden gick vi i skolan så då var man ifrån varandra en stund varje dag, nu sitter vi båda och arbetar hemifrån så det känns som att vi kommer gå varandra på nerverna här snart. Nej jag ska inte vara så negativ, vi har det faktiskt ganska bra trots att det är en liten lägenhet. Det stora problemet är väl att vi inte får så mycket arbete utfört eftersom vi bara sitter och tjatar samt att teven i princip alltid på, så fokusen ligger inte riktigt på topp. Men det här är helt klart den bästa lösningen, annars hade jag behövt åka in till Borlänge varje gång för att kolla hur det går med min nyproduktion. Nu behöver jag bara gå några hundra meter längre ner på gatan, så jag och brorsan kommer nästan att bli grannar. Det är bara syrran kvar och sen är hela familjen samlade i Borlänge igen, men det dröjer nog innan hon lämnar storstan för att flytta hit.  

Du gillar kanske också...