De hjälpte mig med utbyggnad av mitt hus

God morgon världen och välkomna tillbaka hit! Nu är det äntligen fredag och det är inte många timmar kvar innan vi får några dagars ledighet. Idag ska vi prata lite om mitt hus och hur det går med byggnationen av det. Jag får just nu hjälp av en byggfirma i Karlstad som heter Gröndals Allservice och de hjälper mig då som sagt med en utbyggnad av mitt hus.

Jag har länge bott i ett hus som är lite utanför staden och man kan säga att den har samma storlek som en större stuga har. Det har inte vart några problem att bo där eftersom jag alltid har vart själv, men sedan min flickvän flyttade in och hon blev gravid så kände jag att det var dags att bygga ut huset så att vi tre skulle få tillräckligt med utrymme. Det var inga problem att bestämma sig om vilken byggfirma i Karlstad som jag ville ha hjälp av eftersom jag har fått hjälp av Gröndals Allservice innan med att bygga ut en altan på framsidan av huset. Jag och flickvännen planerade hur utbyggnaden skulle vara och vi bestämde oss för att bygga en övervåning till huset. När vi hade pratat med Gröndals Allservice så tog de åt sig av våra önskemål om utbyggnad som en övervåning och hur rummen skulle se ut. Jag blev positivt överraskad av resultatet och det såg ut som att övervåningen alltid har tillhört huset. Letar ni efter en byggfirma i Karlstad så rekommenderar jag denna firma för att de gör ett sådant otroligt bra arbete. Jag tvivlar inte på att detta kommer bli hur bra som helst när bebisen kommer till vår jord och att barnrummet på övervåningen kommer bli perfekt. Här är lite bilder på huset. Ni får gärna kommentera hur ni tycker att det blev. Ha det så bra. Hej då.  

Du gillar kanske också...