Byggstäd kvar sen får vi flytta in i nya huset i Umeå

Hejsan på er alla goa och glada

Nu är nya huset i Umeå snart klart att flytta in i, det som är kvar innan vi kan flytta in är bara byggstäd och kanske lite extra kompletterande städning efter det. Sedan kan vi färdigställa med möbler och inredning. Vi har faktiskt tagit hjälp av en firma som ska hjälpa oss med byggstäd. Det var byggfirman som hade kontakt med ett företag i Umeå som de ofta samarbetar med, så vi tyckte det var smidigast att kontakta dem. Det är en sak att göra den sista städningen sen, men våran dammsugare och städgrejer är ju inte anpassade för att klara byggdamm och sånt som blir på ett bygge.

Det har varit en lång process att bygga huset fast att allting har gått väldigt smidigt ändå. Men det tar ju alltid mer tid ändå än vad man tror. Kan ju bara vara en sån sak att något material inte kan levereras på grund av någon försening i produktionen eller liknande. En sån liten sak kan ju göra att bygget liksom stannar upp. Vi har bara haft ett par sådana saker men oftast bara nån dag extra och sen har bygget andra dagar flytit på bättre och snabbare än planerat så tillslut ligger vi i fas i alla fall.

Vi har verkligen längtat efter att få flytta in i vårt nya hus, det här blir vårt första hus tillsammans och det känns helt underbart. Här hoppas vi ju bilda familj och bo längre, kanske enda tills vi blir gamla. Jag vet dock inte hur många timmar jag suttit och kollat på inspiration till möbler och inredning men även bilder på hur jag skulle vilja göra iordning i trädgården sen. Vi får väl se hur mycket vi hinner få iordning på utsidan innan hösten och vintern kommer. Ha nu en fortsatt fin eftermiddag!

Du gillar kanske också...